Join this site

voorwaarden
Hoewel goede Duitse vaardigheden een voordeel zijn, zijn ze niet absoluut noodzakelijk voor lidmaatschap. Het forum en discussies kunnen ook in het Engels zijn geschreven. Basiskennis hebben van de SCP Foundation is ook een voordeel.

Je moet ook

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd om lid te worden van de wiki is 14 jaar. Houd er rekening mee dat Wikidot een hogere minimumleeftijd kan hebben.

Juridische informatie

  • Een Wikidot-profiel is vereist.
  • De algemene voorwaarden en het privacybeleid van Wikidot zijn van toepassing (beide zijn alleen van toepassing beschikbaar in het Engels).

 * De beheerders van deze wiki hebben geen controle over de gegevens die door Wikidot worden verzameld en / of de inhoud van hun algemene voorwaarden en gegevensbeschermingsmaatregelen, cookies en persoonlijke gegevens die door Wikidot worden verzameld.
 * Verder verzamelt deze wiki gegevens over Google Analytics. Er is echter geen gebruikerspecifieke evaluatie. De gegevens kunnen niet aan personen worden toegewezen.
 * Ook geeft deze wiki gegevens weer op de externe statistiekenpagina scpper.com, inclusief gebruikersspecifieke maar niet persoonlijke informatie.
 * Verder zijn lettertypen van Google Fonts opgenomen in deze wiki.

Doe mee

Als u geen Wikidot-account hebt, wordt het gemaakt wanneer u lid wordt. Geen "join" -knop? Gefeliciteerd, je bent al lid.