SCP-124-DE
beoordeling: -1+x

Objectnr.: SCP-124-DE

SCPKappe.jpeg

SCP-124-DE-2

Objectklasse: Veilig

Speciale Veiligheidsmaatregelen: SCP-124-DE-1, gearchiveerd met SCP-0124-DE-2, wordt opgeslagen in een hoedendoos onder een onbreekbaar, metaalgaasversterkt glazen vitrine in sectoraal abnormaal object C1 dat zich op de DE38 bevindt. SCP-124-DE-1 en SCP-124-DE-2 worden afzonderlijk opgeslagen in stalen cassettes in sector C1 voor abnormale objecten op site DE38. De cassettes worden vastgezet in twee afzonderlijke opvangkasten. De cassettes zijn voorzien van een biometrische scanner die alleen is opgesteld voor het onderzoekspersoneel dat verantwoordelijk is voor de objecten. Bovendien is een GPS-zender bevestigd aan SCP-124-DE-1 en SCP-0124-DE-2.

Sinds het Geist2/4 incident moet ervoor worden gezorgd dat experimenten met personeel van de D-Klasse alleen worden uitgevoerd wanneer explosieve halsbanden worden gedragen. SCP-124-DE-1 en SCP-124-DE-2 moeten standaard worden gemarkeerd met wateroplosbare verf om de positie van het testpersoneel te identificeren, zelfs wanneer de SCP actief is. In het geval dat een of meer exemplaren van de SCP-124-DE nog steeds worden gestolen, moet het beheersingsprotocol voor Geisterjagd worden geïnitieerd.

Reinig na elke test de SCP-124-DE in een exclusieve wasmachine. De machine bevindt zich in een aparte ruimte die is uitgerust met een kaartlezer. In de kamer naast de wasmachine bevindt zich een kast met wasmiddelen die is goedgekeurd voor SCP-124-DE en standaard was-keukengerei. SCP-124-DE wordt gewassen op 30 ° C in het fijne wasprogramma voor het wassen van zijde en een bioproduct van het merk Sonett1 gebruikt door de reformwinkel. Vervolgens moet de SCP-124-DE - in een wasdroger - worden gedroogd op een droogrek dat zich in dezelfde ruimte bevindt. Hier moet een Foundation-medewerker van niveau 2 of hoger toezicht houden. Indien nodig kan SCP-124-DE met de hand worden gewassen met een bio-zeep.

Addendum van de 20.06.2000: Sinds incident 124-01-A was MTF DE38-ℜ Rena "Seher" verantwoordelijk voor het zoeken naar en beveiligen van kopieën van SCP-124-DE. Stichtende werknemers moeten proberen SCP-124-DE-kleding te vervuilen en te beschieten wanneer ze een vijandige gebruiker tegenkomen. Volgens de huidige kennis is SCP-124-DE hierdoor niet geneutraliseerd, maar dit kan de 'eigenaar' overweldigen. Als het personeel de nieuwe instantie niet kan beveiligen, moet een poging worden gedaan om de onbeveiligde kopie te vernietigen2. In geval van nood kan de persoon die in het bezit is van het SCP gewond raken en vervolgens in twijfel worden getrokken. In het geval dat een ander exemplaar van SCP-124-DE-1 verschijnt, zal dit worden opgemerkt met SCP-124-DE-1- #. Kleding die bestaat uit SCP-124-DE-A en niet is geassocieerd met SCP-124-DE-1 zal hierna worden aangeduid als SCP-124-DE-2- #.

Beschrijving: SCP-124-DE-1 is vergelijkbaar met een kapmantel, terwijl SCP-124-DE-2 meer lijkt op een 19e-eeuwse ballonhoed. Aan de binnenkant van de SCP-124-DE-1 bevindt zich een label met het opschrift„Prototyp T1. Magistra Wunder". Het label van SCP-124-DE-2 duidt het aan als een product van het bedrijf: „Mrs Mirablis, Tapferes Schneiderlein GmbH“ onder.

Zowel SCP-124-DE-1 en SCP-124-DE-2 zijn gemaakt van een tot nu toe onbekende substantie, hier in het document aangeduid als SCP-124-DE-A, die uiterlijk lijkt op zijde. Ondanks de donkere kleur glanst de stof in het kleurenspectrum van rood naar paars. Het is niet duidelijk of SCP-124-DE-A zelf iets te maken heeft met de abnormale mogelijkheden, maar het wordt waarschijnlijk geacht dat de patronen die in het weefsel zijn opgenomen een belangrijke rol spelen.

Het afwijkende effect wordt alleen geactiveerd wanneer SCP-124-DE-1 of SCP-124-DE-2 wordt gedragen, wat betekent dat ze op de juiste manier zijn aangetrokken tot een levend wezen. Vanwege het afwijkende effect wordt de drager onmiddellijk onzichtbaar, met de kleding die hij / zij op dit moment draagt. Hetzelfde geldt voor voorwerpen die in zakken of op het lichaam of op kleding zijn bevestigd3. Het is visueel onmogelijk om direct te identificeren waar de persoon zich bevindt. Experimenten met beeldvormingstechnieken, in dit geval warmtebeeldcamera's en sonars, leverden de volgende resultaten:

  • Hoewel warmtebeeldcamera's het gebied waarin de drager zich bevond, konden herkennen, was slechts een "wolk" met een doorsnede van 4 m zichtbaar op de afbeelding, die nauwelijks uit de achtergrond viel.
  • Bij gebruik van een sonar was de evaluatie van de gegevens moeilijk, zoals blijkt uit het feit dat de positie alleen met een vertraging werd weergegeven.

Daarom zijn deze methoden niet van toepassing op gebruik in het veld. SCP-124-DE-1 en -2 maken de drager onzichtbaar maar niet fysiek verdwenen. Door dit feit kan de aanwezigheid van de "bedekte" worden herkend wanneer hij / zij nat wordt of objecten beweegt. Hetzelfde geldt als dragers en / of SCP-124-DE besmet zijn in de actieve toestand. Interessant is dat vuil is op ca. 1 g/cm2 onzichtbaar als het gaat om SCP-124-DE in de "zichtbare" staat. Als deze waarde wordt overschreden, blijft het vuil zichtbaar als het niet wordt geweigerd door het SCP zelf.

Het lijkt erop dat SCP-124-DE het probleem heeft om onzichtbaar te worden4 lost op, waar het wordt ondersteund door een antimemetisch effect, dat werkt op de waarnemer. De waarnemer verliest daardoor zijn interesse in het gebied dat wordt ingenomen door de drager van SCP-124-DE. Dr. Faust heeft bovendien een theorie volgens welke de SCP 124 DE-jurken zijn bovendien beschermd door het omhulsel, waarbij het secundaire effect geeft tegen beschadiging, zoals scheuren, snijden of rafelen. Voor meer informatie, zie Dr. Faust om te experimenteren-124-DE/5 om te zien. SCP-124-DE pogingen om onder meer het samenspel van primaire en secundaire eigenschappen te onderzoeken, of om het te kopiëren om het uiteindelijk bruikbaar te maken voor veldimplementatie, worden ondersteund. Dit wordt alleen bemoeilijkt door het feit dat op geen enkele manier nog is gevonden op het moment, zoals je kunt zien uit SCP-124-EN monsters en de reactie van kopieën tot geweld, zien Testlogboek 124-DE/1

Ontdekking: SCP-124-DE-1 kwam onder het eigendom van de Foundation toen agenten Wiesel en Fuchs het abnormale object op een veiling in een pandjeshuis ontdekten. Agenten Wiesel en Fuchs werden gewaarschuwd door de advertentie voor het evenement, die een week eerder 'fantastische en magische overblijfselen van weleer' bevatte. Tijdens dit proces ontdekte Agent Fuchs SCP-124-DE-1 in een vitrine met een envelop. Vervolgens vroeg ze de eigenaar van het pandjeshuis, omdat het werd aangeduid als de 'Original Wizard's Cloak'. Ze verklaarde dat rond 1989 een jonge vrouw met een zwart krullend kapsel een pakket bij zich had en het in ruil voor haar verkocht. Ze zou naar verluidt hebben gezegd dat ze het weer wilde ophalen, maar omdat de verkoopster al meer dan 5 jaar had gewacht, veilde ze het omdat ze het een modieuze schat vond. Agent Wiesel en Fuchs kochten SCP-124-DE-1 toen een van de kopers het verleidde en het abnormale effect activeerde. Nadat de stichting is ingeschakeld en de aanwezigen zijn bijgekomen A-Klasse-Amnesikas de veiling had afgehandeld liep zonder verdere incidenten.

De brief die de envelop met SCP-124-EN-1 is gericht op de toekomstige koper, in het geval dat de vorige eigenaar geen pick-up begeleid. Kortom, de nieuwe eigenaar moet "zorgvuldig en nauwgezet" omgaan met de vacht, omdat het een "uniek" is. Net als bij het etiket is een "watermerk" toegevoegd dat niet met het blote oog kan worden herkend. Door een onbekende methode was op de brief in de stijl van een watermerk het zegel van het ministerie van Staatsveiligheid, en over het aantal is niet herkenbaar toegepast in de Romeinse spelling 25 tot en met het blote oog. Bovendien wordt erop gewezen om ieder geval te proberen, om "feature" van het kledingstuk te verkennen, als de "sleutel tot het vakmanschap" van de auteur ontbreekt. Als je contact wilt opnemen, moet je zoeken naar "wonderen". De exacte bewoording kan worden aangevraagd in het archief onder documentletter 124. De analyse van het papier, inkt, en het lettertype is gebleken dat het komt op een typemachine van de opgegeven periode gaf de eigenaar van het pandjeshuis. Daarnaast waren er zes dia's in de envelop. Ze toonden de vijf personen, twee vrouwen en drie mannen. De foto's laten mensen zien die alledaagse dingen doen, zoals koffie drinken en in een soort laboratorium werken. Geen van hen is te zien op alle zes, twee zelfs alleen op twee. Naast een datum werden er twee of drie zinnen geschreven, die blijkbaar commentaar gaven op de scène. Alle dia's hebben echter gemeen dat in de hoek "vrienden van werk" hadden geschreven. Onderzoeksteam 25 evalueert momenteel de foto's om de individuen te identificeren.

Docume

[Interview 124-DE-1/2 en 2/2 verborgen vanwege trivialiteit.


De Stichting werd zich bewust van de SCP-124-EN-2, zoals een rapport van spookachtige verschijningen in verschillende steden ontstonden in de regio rond de Bodensee. De MTF DE38-𝔐 (Morgana „Hexenmedium“) werd uitgezonden als een anomalie Soortgelijke SCP-128 werd vermoed en Sophie Maienberg kan intern die beschikken over SCP-124-DE-2 was. Zij verklaarde, SCP-124-DE-2 was een geschenk van haar ex-vriend, die wilden mild mee eens, nadat hij haar had verlaten. Nadat ze de afwijkende aard van het 'geschenk' had opgemerkt, zocht ze aanvankelijk wraak. Later begon ze kleinere diefstallen te plegen. De ex-vriend, Jannik Wake Bauer, is gelegen binnen de 8 dagen en ondervraagd over de "magische" gift. Volgens hem kreeg hij het van een winkel aan de zijstraat genaamd "Zauberbedarf". Na het interview kregen beide standaardvermenigvuldiging van de B-klasse. Zei winkel te vinden op basis van Jannik Wake Bauers beschrijving en het label niet heeft geleid tot vruchtbare resultaten.

experimenten

Er mogen geen experimenten met dieren zijn. Kruistests met andere SCP's mogen alleen worden uitgevoerd als SCP-124-DE wordt gedragen door een expert van niveau 4 of hoger.

Sinds het incident Geist-2/4 Lichtenfeldt werkt niet langer met SCP-124-DE. Ze vermoedt dat ze niet zorgvuldig een experiment met SCP-124-DE-1 heeft uitgevoerd en dat ze erin geslaagd is te ontsnappen door haar nalatigheid D-4134-45. Dankzij het insluitingsprotocol "Ghost Hunt" kan de SCP-124-DE-instantie opnieuw worden geback-upt en D-4134-45 worden beëindigd. Het zal worden overgedragen aan een andere onderzoeksgroep en een procedure volgens Founation Safety Ordinance Art. 9b "Zorgplicht in de omgang met klasse D personen" zal er tegenin gaan.


[Experiment-124/2 bis /4 wegen Trivialität ausgeblendet.]


Experimenten met SCP-124-DE zijn toegestaan sinds Spirit-2/4 alleen met goedkeuring van O4-8.
Getrokken O4-8, directeur van site-DE38

Supplement van 20.06.2000: Er zijn aanwijzingen dat er meer exemplaren van SCP-124-DE-2 zijn. Naar schatting is dit bij recente gebeurtenissen nauwelijks groter dan een hoeveelheid van vijf.

incidenten

Evenementenrapport voor incidenten 124-01-A